Családias hangulatban a belvárosban, a Hold utca 11-ben
 • Vendéglátási filozófiánk

  “Ha házias ízekre vágyik, kedveli a magyaros ételeket, várja Önt a Csarnok Vendéglő családi étterem 1981 óta.”


  Szeretem a kockás terítőket.

  Szeretem az emberközeli éttermeket, ahol a pincérek látótávolságban vannak, és ahol a körülöttem lévő asztalok tányércsörgése sem misztikus távoli zaj, hanem a családias hagnulatot idéző háttér.
  És nem utolsó sorban szeretem a hagyományos, magyaros ízeket. Ezek mentén nőttem fel, alapanyagok, elészítési módok, és ételnevek említésére pontosan tudom, milyen ízhatást várok.
  Éppen ezért, amikor 1981-ben megnyílt a Csarnok Vendéglő, az udvarias kiszolgálás, az “Otthon lenni egy étteremben”-érzés, és a kitűnő alapanyagokból készült tradicionális ételek mellett a fenti szempontoknak is érvényesülni kellett.

  A mai napig minden áldott nap elöltök néhány órát az étteremben, hogy lássam, teljesülnek-e a fenti alapelveink.

  A házias ízek, magyaros-, és édesvizi hal ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagaink minőségét és frissességét a közvetlen szomszédságban álló évszázados múltra visszatekintő Hold utcai Vásárcsarnok segíti.

  Hangulat

  Barátságos, családias környezetben, tavasszal és nyáron hagnulatos terasszal várunk mindenkit szeretettel. Vendélőnk mind családi, baráti rendezvényeknek, minde hivatalos ünnepségek megrendezéséhez tökéletes helyszínt biztosít.

  Rendezvények, események

  Legyen szó akár születésnapról, ballagásról, osztálytalálkozóról, esküvőről, lakodalomról, vagy akár egy hétköznapi ebédről, hétvégi vacsoráról, egy munkaebédről, vagy üzleti megbeszélésről, biztos lehet a pontos, hibátlan  lebonyolításban.

  Klíma

  Természetesen nem dohányzó vendégeinkre is gondoltunk füstmentes belső rész kialakításával.

  Konyhafőnök ajánlata, napi menük

  A napi friss  menüt törzsvendégeink már jól ismerik, változatos, hagyományos otthonias ízeiért szeretik.

  Várom a Csarnok Vendéglőben

  A fentiek tükrében is higgye el, nekem a legnagyobb elismerés, ha Ön és családja újra és újra eljön, és én ismét vendégül láthatom Önöket.

  Szűcs Barnabás, tulajdonos